Mreženje

Povezovanje je ključ do uspeha. Če gre za komunikacijski projekt, je to trditev potrebno prebrati večkrat. Tako se rodijo nove dobre zamisli, spletejo nove poslovne in prijateljske vezi in ne nazadnje, ponudijo se nove možnosti za delo na projektih. Utrdili smo nekatera stara poznanstva ter sklenili veliko novih. Omenjamo zgolj nekatere projekte in organizacije, s katerimi smo in še sodelujemo.

 

Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani je naša matična fakulteta, kjer smo študirali, s katero sodelujemo in kamor se radi vračamo.Univerza v Ljubljani BF


Nacionalni inštitut za biologijo – NIB

 NIB


  

IUCN

Na Inštitutu LUTRA smo nacionalni predstavniki za evrazijsko vidro v skupini IUCN/SSSC/OSG. Leta 2008 smo gostili evropsko konferenco skupine.


  

Duhallow logo

Na Inštitutu James O'Keeffe iz kraja Newmarket v Duhallowu na Irskem vodijo nekaj projektov LIFE NATURA za ohranjanje biodiverzitete voda in varstvo vrst.


 mulkear-life-logo

Irska: LIFE projekt »Restoration of the Lower Shannon SAC (Mulkear River) for Sea Lamprey, Atlantic Salmon and the European Otter«


 DK Bioscience Large

Institut for Bioscience – Kalø, Aarhus Universitet


 Ljubljanica


 logo 3xsrodowisko

Informacijski LIFE projekt na Poljskem »3xEnvironment« si prizadeva zmanjšati porabo energije, vode in papirja ter drugih surovin. Spodbuja podjetja, da varujejo okolje in hkrati prihranijo.